top of page

OVER ONS

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die toegewijd zijn aan het leveren van hoogwaardige diensten/producten aan onze klanten. Ons bedrijf is opgericht met de missie om een betrouwbare partner voor onze klanten te zijn, die uitzonderlijke service en ondersteuning biedt in elke fase van hun reis.

We zijn al enkele jaren actief en in die tijd hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in onze branche. Ons team heeft een schat aan ervaring en expertise in:


1. Kennis van verschillende schoenmaterialen: Een goede schoenreiniger moet in staat zijn om de verschillende soorten materialen te identificeren die worden gebruikt om schoenen te maken en de juiste reinigingsmethoden voor elk type kennen.

2. Aandacht voor detail: Een schoenreiniger moet oog hebben voor detail en in staat zijn om kleine vlekken of vlekken op schoenen die moeten worden verwijderd te herkennen. En we zijn toegewijd om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en technologieën in de industrie om ervoor te zorgen dat we onze klanten kunnen voorzien van het beste mogelijke oplossingen.

3. Klantenservice vaardigheden: Een schoenpoetser kan direct met klanten omgaan, dus goede communicatievaardigheden en een vriendelijke houding zijn belangrijk.

4. Time management vaardigheden: Afhankelijk van de grootte van het bedrijf, kan een schoenpoetser snel en efficiënt moeten werken om ervoor te zorgen dat schoenen tijdig worden gereinigd en teruggegeven aan klanten.

Waar streven wij van Jalloh Luxury naar? 


Kwaliteit, duurzaamheid, klanttevredenheid en integriteit.

1. Wij geloven in het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten, of het nu gaat om het reinigen en restaureren van schoenen of het leveren van exclusieve schoenen

 

2. Wij geloven in het verminderen van onze impact op het milieu en schoenreiniger bevorderen van duurzame praktijken in de schoenenindustrie. We streven ernaar milieuvriendelijke producten te gebruiken en afval te minimaliseren in onze activiteiten.

 

3. Wij geloven erin onze klanten op de eerste plaats te zetten en uitzonderlijke service te bieden die hun verwachtingen overtreft. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten op basis van vertrouwen en betrouwbaarheid.

 

4. Wij geloven in zakendoen met eerlijkheid, transparantie en rechtvaardigheid. Wij streven ernaar de hoogste ethische normen te handhaven in al onze activiteiten.

Deze filosofie bepaalt alles wat we doen, van de producten en diensten die we aanbieden tot de manier waarop we omgaan met onze klanten en de gemeenschap in het algemeen. We zijn er trots op om een schoenenindustrie leider te zijn in onze omgeving, en we zijn toegewijd aan het maken van een positieve impact op de wereld om ons heen.

Wij begrijpen dat onze klanten het levensbloed van ons bedrijf zijn, en wij zetten ons in om hen uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden. Of u nu al lange tijd klant bent of een nieuwe klant, wij waarderen u en staan altijd klaar om u te helpen. Als u vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor het overwegen van Jalloh Luxury. We kijken ernaar uit om u te dienen!

bottom of page