top of page

Onze Puffer Varsity Jacket is niet zomaar een jas, het is een statement van stijl en functionaliteit. Deze jas is ontworpen om je warm en comfortabel te houden tijdens de koude wintermaanden, terwijl je er tegelijkertijd cool en trendy uitziet.

 

Onze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra gevoerd van binnen, zodat je warm blijft, zelfs bij de koudste temperaturen. De knoopsluiting bovenop de ritssluiting voegt een extra element van stijl toe, terwijl de ribboorden aan de mouwen en de zoom zorgen voor een comfortabele pasvorm en extra isolatie.

 

Onze Puffer Varsity Jacket heeft een uniek design met het JL-logo op de borst en rugpand, waarmee je jouw persoonlijke stijl kunt uitdrukken en jouw gevoel van individualiteit kunt laten zien. De jas heeft ook handige zakken om je persoonlijke spullen veilig op te bergen.

 

Of je nu naar school gaat, naar het werk of naar een feestje, deze jas is perfect voor elke gelegenheid. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten in kleur zwart-wit, zodat je altijd de perfecte stijl kunt vinden die bij jou past.

 

Kortom, Onze JL Puffer Varsity Jacket is niet zomaar een jas, het is een statement van stijl en functionaliteit. Bestel nu jouw JL Puffer Varsity Jacket en houd jezelf warm en stijlvol deze winter!

Puffer Varsity Jacket

Productcode: 001
€ 299,95Prijs
incl.BTW |
Niet op voorraad
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als ons kleding/ schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page