top of page

De JL Tracksuit is niet zomaar een trainingspak, het is een statement van stijl en zelfexpressie. Dit tracksuit is ontworpen om je te laten opvallen in de menigte en je eigen unieke persoonlijkheid te laten zien.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en een ademende pasvorm biedt, is dit tracksuit ontworpen voor comfort en duurzaamheid. De jas heeft een full black design met een rits over de gehele lengte en een gouden borstlogo voor een gedurfde, opvallende look.

De bijpassende broek is voorzien van een elastische tailleband en taps toelopende pijpen voor een gestroomlijnde, moderne pasvorm. Met handige zakken en een minimalistisch ontwerp, is dit tracksuit perfect voor dagelijks gebruik en voor bijzondere gelegenheden.

Maar wat dit tracksuit echt uniek maakt, is het JL-logo op de borst en het been. Het is een symbool van individualiteit en vrijheid, waarmee je kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Of je nu gaat trainen in de sportschool of gewoon een casual dagje uit hebt met vrienden, de JL Tracksuit zal je altijd een gevoel van zelfvertrouwen en stijl geven. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw JL Tracksuit en laat zien wie je werkelijk bent!

Tracksuit

Productcode: 002
€ 189,95Prijs
incl.BTW |
Niet op voorraad
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page