top of page

PLUGGED BY JL

RETOURBELEID EN ALGEMENE VOORWAARDEN.

 

Retourbeleid:

Retourperiode: Je kunt producten retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

 

Voorwaarden voor retourneren:

 • Het product moet in ongebruikte en onbeschadigde staat zijn.

 • Alle originele verpakkingen en accessoires moeten worden meegeleverd.

 • Retourzendingen moeten vergezeld gaan van een geldig aankoopbewijs.

 

Retouradres: Stuur geretourneerde producten naar ons bedrijfsadres:

Groenestraat 234, 6531HZ, Nijmegen, Nederland.

 

Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag op de oorspronkelijke betaalmethode.

 

Belangrijke opmerking: Houd er rekening mee dat voor op aanvraag bestelde schoenparen, inclusief aankopen via Klarna, geen terugbetalingen beschikbaar zijn, tenzij er aantoonbare fabricagefouten of schade tijdens het verzendproces optreedt. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren.

 

Verzendkosten: Verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

 

Contact opnemen: Neem contact met ons op via info@pluggedbyjl.nl voor instructies over het retourneren van producten.

 

Algemene Voorwaarden:

 1. Aanvaarding van voorwaarden.
  Door gebruik te maken van de website pluggedbyjl.nl ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij je de website niet te gebruiken.
   

 2. Intellectueel eigendom. 
  Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, en video's, is eigendom van Jalloh Luxury en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.
   

 3. Privacy. 
  Wij respecteren jouw privacy. Wij verzamelen en gebruiken jouw persoonlijke informatie alleen voor het beheer van onze website. Wij delen jouw informatie niet met derden, tenzij dit wettelijk vereist is.

   

 4. Gebruikersgedrag. 
  Je stemt ermee in om de website niet te gebruiken voor illegale, schadelijke, of storende doeleinden. Gebruikers die zich niet aan deze voorwaarde houden, kunnen worden verwijderd van de website.

   

 5. Wijzigingen. 
  Wij behouden het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.

   

 6. Aansprakelijkheid.
  Jalloh Luxury is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de onbeschikbaarheid ervan.

   

 7. Toepasselijk recht. 
  Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de wetten van Nederland. Alle geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Nederland.

   

 8. Contact. 
  Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via info@pluggedbyjl.nl.

Bedankt voor het overwegen van Jalloh Luxury. We kijken ernaar uit om u te dienen!

bottom of page