top of page

Onze Overly Oversized T-shirts zijn de ultieme streetwear must-have voor iedereen die op zoek is naar stijl en comfort. Onze t-shirts zijn ontworpen met een relaxte, oversized pasvorm die je een coole en edgy look geeft.

 

De reflectieve JL-logo op de borst van ons t-shirt laat zien dat je een echte fashion persoon bent en dat je jouw persoonlijke stijl serieus neemt. Onze t-shirts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel aanvoelen en perfect zijn voor dagelijks gebruik.

 

We adviseren klanten om één maat kleiner te kiezen dan hun normale kledingmaat, zodat de oversized pasvorm niet te los of te groot is. De oversized pasvorm zorgt voor een nonchalante en relaxte uitstraling, terwijl de kortere mouwen en lengte zorgen voor een eigentijdse twist.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een trendy en comfortabel T-shirt, dan is de Overly Oversized T-shirt precies wat je nodig hebt. Bestel nu jouw T-shirt en maak een statement van stijl en comfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten in de kleur zwart.

Overly Oversized T-Shirt

Productcode: 004
€ 69,95 Normale prijs
€ 49,95Verkoopprijs
incl.BTW |
Niet op voorraad
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page