top of page

Onze Hoodie is niet zomaar een hoodie, het is een statement van stijl en individualiteit. Het is de perfecte combinatie van comfort en stijl, waardoor je er goed uitziet en je goed voelt.

 

Onze hoodie is gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen die zorgen voor een warme en comfortabele pasvorm. De capuchon voegt een extra element van stijl en bescherming tegen de buiten elementen toe. Met het JL-logo in het midden van de borst, is deze hoodie een perfecte aanvulling op elke streetwear outfit.

 

Of je nu gaat chillen met vrienden of je opwarmt voor een intensieve trainingssessie, onze Hoodie is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Het logo van JL laat zien dat je een individualist bent en dat je kiest voor stijl en kwaliteit.

 

De hoodie is verkrijgbaar in verschillende maten in de kleur zwart, zodat je altijd de perfecte pasvorm en stijl kunt vinden die bij jou past. Bestel nu jouw Hoodie en laat zien dat jij een trendsetter bent die niet bang is om zichzelf te zijn!

Hoodie

Productcode: 003
€ 89,95 Normale prijs
€ 69,95Verkoopprijs
incl.BTW |
Niet op voorraad
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page