top of page

De JL Bucket Hat is een stijlvolle en functionele hoed voor mannen en vrouwen.

Met zijn klassieke ontwerp en duurzame materialen is deze hoed perfect voor een dagje vissen, een stranduitje of gewoon als bescherming tegen de zon.

 

De hoed heeft een brede rand die zorgt voor maximale bescherming tegen de zon en is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm.

Onze JL Bucket Hat is verkrijgbaar in een one-size maat en de kleur zwart, waardoor u altijd de perfecte hoed kunt vinden die bij uw stijl past.

 

Kies voor een JL Bucket Hat en geniet van uw dag in de buitenlucht in stijl en comfort.

Bucket Hat

Productcode: 006
€ 19,95Prijs
incl.BTW |
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page